Contact

DaktuinDesign
info@daktuindesign.nl
06 22907147

Postadres: Het wijdeveld 4, 7035DN te Kilder

Of gebruik onderstaand contactformulier:

  Naam*

  Email*

  Bericht

  * verplichte velden

  Meteen een afspraak maken?

  Over Guidy:

  Daktuinontwerper en groene daken adviseur.

  Hoe ik dat ben geworden? Tijdens mijn opleiding Tuin- en Landschapsinrichting werdt ik al gefascineerd door planten op het dak. Daar ben ik me dus de afgelopen 9 jaar verder op gaan richten.

  Mijn visie:

  Leven op daken kan op zoveel manieren, het is zonde om die ruimte onbenut te laten. Groene daken kunnen een meerwaarde voor uw leven vormen óf voor ander leven zoals onze vogels en bijen. Maar ook planten op een dakterras of balkon kunnen een enorm verschil maken in de sfeer, uitstraling en dus uw gebruik.
  Het dak is een plek waar ruimte en vrijheid liggen die we kunnen benutten om ons leven in de steden nog fijner en gezonder te maken.

  Mijn werkwijze:

  als daktuinontwerper wil ik jullie, de gebruikers van de daktuin of het dakterras, eerst leren kennen. In een eerste gesprek krijg ik al snel een gevoel voor uw stijl. In het gesprek hoop ik meer inzicht te krijgen wát u belangrijk vindt. Na een kennismakingsgesprek ben ik natuurlijk geïnteresseerd in uw dak, omgeving en woning en dus kom ik dan graag bij jullie langs. Na die afspraak begint het schetsen. Voor mij betekend dit vooral lopen en de buitenlucht in. Dat klinkt gek maar door te wandelen krijg ik vaak de leukste ideeën.

  Door regelmatig contact te houden over ideeën of het ontwerp probeer ik jullie smaak zo goed mogelijk te vertalen naar een compleet ontwerp. Daarom plan ik vaak meerdere afspraken. een kennismaking, daarna het bespreken van de schetsen, het bespreken van het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp. Na de laatste afspraak kunnen er ook nog wijzigingen zijn als is dat niet vaak. Het is dus niet even een belletje en je krijgt een plannetje. ik neem jullie helemaal mee in het proces en de keuzes.