Een dakterras met tuingevoel

Volg je (daktuin)dromen!

Als Je op zoek bent naar een eenvoudige en duurzame manier om je eigen voedsel te kweken, dan is de Tower Garden de perfecte oplossing!
Deze Tower garden is ontworpen om planten te laten groeien zonder grond, waardoor je verse groenten, kruiden en fruit kunt verbouwen op elke locatie – zelfs op een klein balkon of dakterras.

Met de verticale moestuin heb je geen onderhoud zoals onkruid wieden. Het systeem zorgt voor de ideale omstandigheden voor uw planten, waardoor u nooit meer hoeft te vechten tegen onkruid of slakken, en nooit meer uren bezig bent met water geven. Dat doet hij namelijk lekker zelf. Het enige wat jij mag doen is genieten hoe het groeit en lekker verse eigen groente en kruiden eten.

Bovendien is de Tower Garden gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiënt. Het bespaart niet alleen tijd en energie, maar ook water. Met dit systeem kun je tot 90% minder water gebruiken dan bij traditionele tuinbouwmethoden. Dit maakt de Tower Garden niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook zeer kosteneffectief.

Voor iedereen een moestuin

Bent u een liefhebber van verse, gezonde groenten en fruit, maar heeft u niet genoeg ruimte of tijd voor een traditionele moestuin? Wilt u genieten van de smaak van vers geplukte tomaten, sla, kruiden en nog veel meer, zonder de lasten van onkruid wieden, slakken bestrijden of het dagelijks water geven van uw planten? Dan is de Tower Garden de oplossing voor u!

Onze aeroponische verticale tuin is speciaal ontworpen voor mensen die hun eigen voedsel willen kweken, zonder gedoe. Onze Tower Garden maakt gebruik van de nieuwste NASA-technologie om uw planten te laten groeien zonder grond. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe de voedingsoplossing bijvullen en de rest gaat vanzelf. Zo kunt u ontspannen genieten van uw eigen verse en gezonde producten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud.

Onze Tower Garden biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van verse groenten, kruiden en fruit, zelfs als u in een klein appartement woont of een klein balkon hebt. Het systeem weegt slechts 80 tot 90 kilo, dus u kunt het gemakkelijk verplaatsen naar waar u maar wilt.

En het beste nieuws? Onze Tower Garden is verkrijgbaar voor slechts 650 euro en kan zelfs in delen worden betaald. U hoeft zich geen zorgen te maken over dure investeringen in tuingereedschap of apparatuur, want onze Tower Garden wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om te beginnen.

Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen verse en gezonde voedsel met de Tower Garden. Bestel nu en ervaar zelf hoe gemakkelijk en plezierig tuinieren kan zijn

Wat zijn de voordelen van de verticale moestuin?

Met de verticale moestuin, ook wel bekend als Tower Garden, geniet jij van de voordelen van tuinieren zonder de gedoe en de zorgen van traditionele tuinieren. Dit zijn de voordelen:

 • Jouw planten groeien 3 keer sneller dan traditioneel tuinieren.
 • Er is een verhoogde opbrengst van gemiddeld 30%.
 • Geen graven, geen wieden, geen zorgen.
 • hij geeft zichzelf water, als je eens in de 1 a 2 weken controleert of hij voldoende voorraad heeft hoef je verder niets te doen.
 • Je bespaart op de kosten van de supermarkt.
 • Schoon voedsel, vrij van pesticiden en herbiciden.
 • Controle over jouw eigen voeding.
 • Kleurrijke en voedzame producten om uit te kiezen.
 • Minimal watergebruik: Tower Garden gebruikt slechts 2% van het water dat traditionele tuinieren vereist.
 • Kleine CO2-voetafdruk: elimineer de noodzaak voor supermarkttransport en -opslag.
 • Bespaar ruimte: het verticale ontwerp gebruikt 90% minder ruimte dan traditionele landbouw.
 • 100% recycling van voedingsstoffen en water: Tower Garden maakt gebruik van gesloten systeemtechnologie om alle voedingsstoffen en water te recyclen.
 • Verminderd gebruik van pesticiden en herbiciden: de pH-gebalanceerde ionische mineralen en plantenvoedingsstoffen in de Mineral Blends produceren sterke, gezonde planten die zich beter kunnen beschermen tegen insectenplagen en ziektes zonder pesticiden.

Meer weten of de towergarden bestellen?